Avondfotografie

Vandaag weer een nieuwe factuur in Mijn Xs4all… Eens kijken hoe het inmiddels met de personeelskorting zit. Het zag er deze maand goed uit. Jammer genoeg niet weer zo’n negatief verreken bedrag als vorige maand, maar het lijkt erop dat de korting nu goed verrekend word. Na mijn werk nog even met Monique langs de bank om de laatste dingen te regelen wat betreft toegang tot en rechten op rekeningen. Ook Sanquin op de hoogte gebracht van mijn komende weekje vakantie. Dat ze me niet net in die week oproepen. Stiekem is ook weer een stand-by dienst ingegaan. De tweede in vier weken 🙁 Erfenisje van een vertrokken collega. Die gaten moeten toch even opgevuld worden. Thuis voorbereidingen getroffen om de grote lijst met de F-16 doorsnede op te gaan hangen. Balkje gevonden dat lang genoeg is als mal. Gaten uitgemeten en ingeboord. Volgende stap is de gaten in de muur boren, maar daarvoor eerst de gewenste hoogte bepalen. Ondertussen een plugin voor Minecraft gevonden die geocaches in je wereld kan maken 🙂 Moet niet gekker worden 🙂 Voor het gemak vanavond maar een pizza op de oven gegooid. Ondertussen komen de berichten vanaf Bonaire op Facebook. De storm moet nog komen! Ik dacht dat gisteren de boel al overgewaaid was, maar dat valt tegen. Na het “eten” nog een wandelingetje gemaakt. Ik wilde avond foto’s maken van de tunneltjes in de buurt. Nu bleek alleen het achterlicht van mijn fiets geen licht meer te geven, dus ik ben maar gaan lopen. Onderweg heb ik me wel een paar keer afgevraagd waar ik me druk over maakte. Kennelijk heb je op de fiets geen licht meer nodig. Bij de oude schipholweg de tunnel richting Amsterdamse bos vastgelegd. Met en zonder bussen en auto’s. Ook het bouwterrein van de omlegging vastgelegd met de nieuwe bocht in de achtergrond. Toen nog het steelpannetje geprobeerd. Het is goed te zien, maar wat een lichtvervuiling 🙁 Daarna de terugtocht naar huis maar weer aanvaardt. Bij de politieacademie was nog een fietser platgereden. De politie was al ter plaatse dus ik heb me er verder niet tegenaan bemoeid. Aan de ligging te zien had de fietser geen voorrang verleend… Hoe verrassend… Thuis eerst maar een kop koffie genomen en de foto’s bekeken. Ondertussen ook nog een oude VHS band van en met Timo aan het rippen. Die hoor ik op de achtergrond pruttelen. Tijd om naar bed te gaan! Nog even een Perry Rhodan boekje uitlezen denk ik en dan plat! Truste…

dsc_8077

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.