Matthew bezoekt Bonaire

Bijtijds in de actie gekomen. Het is zinloos om maar in je bed te blijven liggen. Als je wat eerder begint, kun je ook weer wat eerder ophouden. Ook op tijd bij Only Friends aangekomen. Ondanks de stand-by ben ik toch een duik gaan maken. Ik had Leslie al zo vaak beloofd weer oefeningen te doen dat ik er nu niet meer onderuit wilde. Daarna weer oppervlakte dienst gedraaid. Ik had hem deze keer tuk. Hij wil iedere keer nieuwe oefeningen, maar het houdt een keer op. We beginnen altijd met het van de bodem ophalen van onze setjes. Deze keer heb ik hem ook zijn loodgordel op laten duiken. Dat was een uitdaging 🙂 Daar was hij even mee bezig geweest. Verder de rest van het programma met hem afgewerkt. Aansluitend döner en toen naar huis. Iedereen was er verder al. Colin zat al achter zijn laptop. Annet en Monique zaten gezellig te kletsen. Toen nog even de stand van zaken bekeken op Bonaire. De orkaan heeft een hele berg water richting de eilanden geduwd, die er nu overheen wil. Slagbaai stond tot aan het landhuis onder water en de golven spatten huizenhoog op. Hopen dat de schade beperkt blijft.

bonairematthew20161005

About Peter Hofman 2136 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.