O(nbetrouwbaar)-V(ervoer)

De ochtend leek goed te beginnen. Alles liep als op rolletjes. Na alle ochtend rituelen netjes op tijd bij de bushalte. Staat er gewoon veertien minuten op de klok daar. Hoezo vertraging ?!?!? Moet je opletten, zou het de Badhoevedorp-only bus ook nog zijn. Aangezien Colin op die manier dus nooit op tijd op school zou zijn, maar doorgereden met hem. De bus is vaak niet op tijd, maar dit slaat alles. Hij was in ieder geval op tijd op school. Onderweg naar mijn werk de Schiphol file weer netjes kunnen omzeilen via de sluiproute. So far so good… Tot de A9… Die was best wel druk… Op de radio was te horen dat we vanmorgen een officieel verkeersinfarct hadden vanwege wat ongelukken rond Utrecht. Misschien kwam die drukte door het opstropen van het verkeer. Gelukkig had ik minder last dan andere collega’s. Een had er vanuit het zuiden drie uur over gedaan :O Vandaag uitgepluisd hoe ik eindelijk mijn nieuwe scriptje kon distribueren. Vanaf nu zullen de errpt meldingen minder vaak voor komen en betere informatie bevatten. “And Now We Wait”. Bij mams was Colin al gearriveerd en ik was meteen aan de beurt voor een martelbeurt. Na de lasagne weer naar huis gegaan. Colin met lichte dwang aan zijn huiswerk gezet en zelf met een bakkie koffie op de bank gaan hangen voor de tv. Na het hangen nog “even” de F-16 tekening opgehangen. Eerste gat ongeveer uitmeten, boren en schroeven. Daarna de balk er op, waterpas houden en het tweede gat aftekenen, boren en schroeven. En dan de uitdaging om een lijst van twee meter vijftien op twee schroeven te hangen. Dat ging nog verbazingwekkend makkelijk. Van één kant kun je nog wel een beetje kijken hoe die moet. De tweede kant is een kwestie van hoog genoeg optillen, dicht genoeg tegen de muur drukken en laten zakken. Als de schroeven goed zitten, valt het allemaal vanzelf op zijn plek. En zo geschiede 🙂 Met dank aan Regenboog Art Shop voor de perfect op maat gemaakte lijst.

onbetrouwbaarvervoer

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.