De F-16 lijst

De lijst hangt mooi boven de bank. Ik heb hem iets hoger gehangen dan hij stond op de kratjes. Ooghoogte leek me iets beter. De bus reed vanmorgen zowaar op tijd, maar nu moest ik aan de andere kant van het perk parkeren. Nadat ze een poos geleden de parkeerhaventje aan de overkant hadden weggehaald, moesten we al op dat parallel weggetje parkeren, maar nu was de oprit daar naartoe ook afgesloten. Geen idee wat ze daar allemaal aan het doen zijn. Na het ontbijt bij mams, haar even naar de dokter gebracht. Voor de deur afgezet en de auto ergens in de buurt geparkeerd. Dat was schuin aan de overkant, dus die afstand is te overbruggen voor haar. Het was niet nodig dat ik bleef wachten, dus ben ik maar boodschappen gaan doen. Inmiddels heeft Colin me ook laten zien hoe de CGeo_.plugin van Minecraft werkt, dus ik kan nu geocaches verstoppen in de wereld 🙂 Dat leidde wel tot een diepe zucht van junior, maar hij hoeft er niets mee te doen toch? Ik heb wel twee caches bij zijn huis vertstopt 🙂 Verder nog een cadeautje voor Joep gezocht. Die viert zondag samen met zijn broer Timo hun verjaardagen. Daarna Colin weer uit school gehaald. Of Li Mei mee mocht rijden? Die moet ook in Badhoevedorp zijn. Ze woont part time vlak bij Monique. Terwijl ze even haar vader ging bellen of ze met me mee mocht rijden kwam Naomi aanlopen. Die moest ook in Badhoevedorp zijn, dus Colin vroeg of die ook mee mocht rijden. Ik vond het allemaal prima. De vader van Li Mei ook, dus met mijn wagen volgladen weer terug naar het dorp. De dames afgezet op de gewenste plekken en nog even langs de AH voor choco pops. Daar had Colin trek in. Thuis een beetje aangerommeld en toen de patat gehaald die Colin afgelopen maandag was misgelopen. Op vrijdagmiddag tegen etenstijd ben je echter niet de enige! De Pataza(a)k is een populaire tent met goede patat en dat was te merken. De rij stond tot buiten. Het systeem was zodanog dat het toch niet al te lang duurde en ik kon na een half uurtje al weer naar huis. Na de patat nog even onze spullen ingepakt en Colin naar Monique gebracht. Zelf daarna nog even mams gedag gezegd en naar Hillegom gegaan.

dsc_8080

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.