Ik blijf mijn best doen :)

Het word inmiddels gevaarlijk om naar mijn werk te gaan. Vannacht daar om de hoek iemand dood geschoten. Desondanks veilig op de eerste etage aangekomen. Eerst dan maar even op zoek naar een kogelwerend vest voor de wandeling in de pauze 🙂 Verder een dag als alle anderen. De stand-by week afgesloten met het invullen van de tijdverantwoording en nu weer een poosje rustig slapen. Lekker thuis aangekomen blijkt a) dat de buren aan het verbouwen zijn met een kango! Wat een takkenherrie! b) dat ik nog van alles in huis moet halen wat ik beter op weg naar huis had kunnen doen. Het zorgt er wel voor dat ik even de verbouwingsherrie kan ontvluchten om lekker een stukje te fietsen. Op de heenweg fijn afgesneden door een debiel in een Jaguar en op de terugweg nog even fijn afgesneden door een of andere suffe doos in een Daaihatsjoe. Maar ik heb het overleefd. Die laatste reed ergens in mijn buurt rond, dus die houd ik in de gaten. En dan zit je eindelijk rustig, tot je op de klok kijkt en je weer om mag springen om het eten te gaan maken. De verleiding weerstaan om gewoon maar een pizza in de over te gooien en toch een soort van gezonde maaltijd gemaakt. Ondertussen de droger leeg geruimd, de wasmachine inhoud naar de droger verkast en de wasmachine weer hervuld. Na het eten de droger weer leeggehaald en de inhoud van de wasmachine weer een verdieping hoger verplaatst. Alle was opgeruimd. Colin zijn bed afgehaald en ook nog even in de machine gegooid. Dan is straks alles weer fris. Verder lekker weinig gedaan. Beetje tv kijken. Beetje lezen. Truste!

dsc_8133

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.