Drukke dag

De foto van vandaag is nog even de geboorte van de nieuwe Minecraft behuizing, maar dan… Bweehhhh, geen zin vandaag. Getreuzeld met uit bed komen. Getreuzeld met in actie komen. Toch aan de Paalbergweg gekomen en vol goede moed aan het zoveelste patch klusje begonnen. De eerste voorbereidingen gingen goed. De contactpersoon bereiken ging al wat lastiger. Uiteindelijk bleek niets te weten van de actie, maar ging wel meewerken. Dat scheelde dan in ieder geval wat. Tijdens de verdere voorbereidingen liep ik uiteraard weer tegen een probleem op. Met vereende krachten dit proberen op te lossen, maar het bleef hardnekkig. Dus… De boel maar weer terugbrengen in oorspronkelijke staat en het probleem bij de leverancier gaan droppen. Ondertussen wel een alternatieve methode gevonden, maar dat ging vandaag niet meer lukken. Vlak voor de coca over onze tooling begon de portofoon te pruttelen dat er een collega onwel was geworden. De halve BHV op weg naar W109. Daar bleek de ruimte afgesloten en leeg. Tot we te horen kregen dat het om T109 ging. Zo handig hè, verschillende ruimtes met hetzelfde nummer. Daar was inmiddels een collega BHV-er aangekomen en de collega was al weer bij kennis. Één extra BHV-er achter gebleven en de rest maar weer aan het werk gegaan. Wat later is toch voor alle zekerheid een ambulance gekomen om hem na te kijken. De coca was niet te doen vanwege verbindingsproblemen. Met een aantal gsm’s conference calls houden is niet te doen. Aansluitend meteen naar de strategie bijeenkomst. Die zou bijtijds afgelopen zijn, maar liep een pietsje uit. Pas  over vijven werden we vrijgelaten 🙁 Dat was inmiddels al weer te laat om nog iets zinnigs te kunnen doen bij Only Friends dus meteen de file maar in naar het broodje döner. Best wel weer Balen, maar ik moet toch ook weer op tijd thuis zijn voor Colin. Morgen in ieder geval de laatste werkdag vóór de vakantie.

minecraft3dprint

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.