Voorbereidingen Jordanië

Colin was het eerste uur vrij dus we konden een beetje uitslapen. Na hem op de bus gezet te hebben weer naar mams. De televisie deed inmiddels helemaal niets meer. De laatste reset heeft het kastje leeg gemaakt en het kon de nieuwe software niet meer downloaden. Na een uur met xs4all aan de telefoon gehangen te hebben waren we zo ver dat de conclusie was dat het modem defect was. In ieder geval werkt het downloaden van het tv signaal niet meer. Morgen komt een nieuw modem, maandag een monteur. Helaas ging dat morgen niet meer. Gelukkig werkte webtv via de laptop wel gewoon. Toen nog even snel langs Annet. Die lag ziek in bed. Dat kunnen we niet gebruiken zo vlak voor de vakantie. Al snel moest ik weer richting Hoofddorp om Colin uit school te halen. De vriendinnen hadden nog een uur dus ik hoefde niet voor taxi te spelen. Thuis meteen aan het pakken geslagen. Ik heb Colin al zijn spullen op mijn bed laten leggen en zelf mijn spullen er bij. Vervolgens besloten dat Colin de oranje Decathlon rugzak nam en ik de gele Poseidon tas. Mijn grijze Kata tas heb ik aangepast voor minder fotoapparatuur en meer bagage. Alle spullen zijn ingepakt. Het ging makkelijk in de tassen met ruimte over. Voor alle zekerheid een extra rugtasje ingepakt voor Colin daar. Toen nog even langs mams om gedag te zeggen en mijn tv kastje uit te proberen. Die heeft gewoon de software en zou kunnen werken. Even leek het goed te gaan, maar al snel begon die dezelfde kuren als het oude kastje te vertonen. Het probleem zit hem dus waarschijnlijk toch in de router. In ieder geval wel de vaste telefoon weer aan de praat gekregen. Die was na de router reset ook gestopt met werken bleek later. Toen naar Hillegom getogen. Voor Colin was er pizza salami en voor de rest was er Aroi. Na het eten kwamen de vrienden van Joep om te kaarten. Voor de rest was het bank hangen. Morgen gaan de wielen de lucht in.

dsc_8144

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.