Meer Wadi Rum

Lekker ontbeten in het kamp. Daarna met de jeeps een rondje door Wadi Rum gemaakt. Hier en daar een tussenstop bij bijzondere plaatsen. En dan een korte wandeling door een ravijn waar de jeeps ons dan aan de andere kant opwachten. Een stenen brug a-la azure window, maar dan boven de woestijn. Die was mij te hoog en ik ben met Ed op zoek gegaan naar de cache die op de andere rotspartij lag: “Om Lofroth. Mohammad and Jans favourite“. En gevonden dus. Nog een wandeling naar de kleine brug die ik wel wist te trotseren. Toen een kop thee gedronken bij de plaatselijke bedoeïen en geluncht in de schaduw van een rotspartij. Onderweg nog een canyon met een earth cache aan het einde: “EarthCache Wadi Rum – Kha’zali Canyon “. Kijken of ik aan de vereisten van loggen kan voldoen. Na de lunch nog een bezoekje aan het rode duin. Beetje School 2.0. Naar boven klimmen en naar beneden rennen. Op een mooi rood duin een groepsfoto gemaakt en weer naar het kamp om te chillen. Tegen zonsondergang  even de heuvel opgewandeld. Vandaag wel op tijd. Op die heuvel bleken we niet de enigen te zijn. Uit alle hoeken en gaten van de wadi waren toeschouwers toegestroomd. Op weg terug naar het kamp konden we het kampvuur en het eten  ruiken. Vervolgens eten en hangen bij het kampvuur. Iet de eigenaar van het kamp kwam nog langs met zoons en een Oed. Een muziekinstrument dat op een gitaar lijkt. Nu buiten bij gsm hotspot even de blog uploaden met de melkweg boven mijn hoofd. Wat een duisternis  wat een stilte. Truste!

dsc_8990

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.