Vierlandenpunt

Relaxte ochtend met uitslapen. Om half tien werden we pas in de lobby verwacht. Een grote bus bracht ons naar de haven waar een flinke boot ons op lag te wachten. De grote bagage hadden we nog even in het hotel gelaten, de handbagage hebben we meegenomen. Een half uurtje varen later waren we op de snorkel plek. Iedereen te water,  zelfs Colin (even). Lekker een beetje rondgekeken vanaf de oppervlakte. Ik had maar geen pogingen ondernomen om er nog duiken van te maken. Ik voelde me ook niet optimaal dus ik heb het maar rustig aan gedaan. Aan boord kregen we ook nog een prima lunch en na nog een kort snorkel avontuur zouden we afgezet worden bij het resort van de zelfde eigenaar als de boot. De boot gaf echter al snel alarm en na wat heen en weer gebel werden we opgehaald door een andere boot. Kregen we nog een toegift in een glasbodemboot ook. Bij het resort lekker in een strandstoel geploft. Wel gillend gek geworden van de vliegen 🙁 Anderen gingen nog snorkelen of naar het zwembad. Om vijf uur de shuttle terug naar het hotel genomen om de bagage om te halen. Om zes uur reden we Aqaba uit op weg naar de desert highway met als einddoel Madaba. Verwachtte aankomsttijd half elf. Dan razendsnel naar bed voor een heel kort nachtje. Tegen die tijd heb ik waarschijnlijk geen puf meer on te tikken, dus sluit ik nu vandaag maar weer af. Truste.

dsc_9313

About Peter Hofman 2140 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.