Antarctica

Daar leek het vanmorgen nog het meeste op. Gisterenochtend wakker worden in achtentwintig graden is een ander verhaal. Na de leegte van de woestijn is de file voor de Schiphol tunnel wel weer even wennen. En om me goed te laten wennen was die langer dan ooit. Zelfs de sluiproute leek vol. Gelukkig weet ik nog een sluiproute voor de sluiproute dus ik had er niet al te veel last van. Bij mijn werk weer op de niets naar binnen want ik had mijn pas voor de vakantie kennelijk niet in Hillegom achter gelaten. Gelukkig mocht ik gewoon met een bezoekerspas naar binnen. Ruim tweehonderd ongelezen e-mailtjes! In een week tijd? Nieuw record! Een groot deel van de dag daar werk aan gehad. Na het werk naar mams. Het verhaal van de vakantie verteld en wat klusjes gedaan. Toen Eindelijk naar huis. Alle tassen leeg gegooid. Een eerste was in de machine gedaan. De meeste spullen weer een plek gegeven. Het pasje van mijn werk weer gevonden en verder geklust. Morgen weer een dag.

KleineWasjesGroteWasjes

About Peter Hofman 2138 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.