Lekker dagje :(

Gisteren stond de cv ketel in storing. Code 6A. Een druk op reset leek het op te lossen. Maar vanmorgen stond die er weer in. Diverse resets uitgevoerd, maar zonder succes. Heet water kwam er nog wel uit maar de verwarming lijkt het niet bij te benen. Ook haperen al mijn HD televisie kanalen opeens na de recente upgrade. Pffff. Xs4all gebeld die verzocht alles even stroomloos te maken en het opnieuw te proberen. Dat ga ik doen als ik weer thuis ben. René komt morgen langs voor de CV-ketel. Na het werk door naar Hillegom om door te gaan naar Delft om toch nog iets te doen aan de verjaardag van Timo. Het eerste beoogde restaurant was vol, ondanks de verwachting. Het volgende, De Waag, had echter plek en daar hebben we lekker zitten eten. Ik had het fietsenrek op de auto gehangen want op de terugweg naar Hillegom hebben we de oude fiets van Timo meegenomen. De buurman in Hillegom mag die op gaan knappen. Nog even een staartje NCIS gekeken en gaan slapen. De vermoeidheid van de vakantie zit nog steeds in de benen 🙂

nefitcode6a

About Peter Hofman 2140 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.