Houtennnnnnn

Vanmorgen ging ik als laatste de deur uit. Annet en Joep moesten al erg vroeg op pad. De files vielen mee dus ik kon lekker doorkarren . Nog even wat klusjes bekeken en toen op weg naar onze vestiging in Houten voor een tooling bijeenkomst. Dat was een ochtend hoezee verhalen over hoe goed we het gaan doen. “And Now We Wait”… De bijeenkomst liep riant uit, dus snel weer terug naar de Paalbergweg om mijn laptop op te halen voor de meeting in Apeldoorn morgen. Onderweg van Jos te horen gekregen dat die weer niet doorging dus dat we morgen niet naar Apeldoorn hoefden. Scheelt weer een ritje. Ondertussen vast voorbereidingen aan het treffen voor wat Raspberry Pi projectjes. We hebben nog de webcam voor Only Friends, waar ik vandaag weer niet naar toe kan vanwege mijn CV-ketel. Dan De stand-alone Minecraft server met eigen WiFi AP. Laatst nog een leuk projectje gevonden om een weervoorspeller te maken, waar ik het TFT schermpje mooi voor in kan zetten. Voldoende te hobbyen dus. Na het werk weer even naar mijn broodje döner. René bleek al te weten wat er met de ketel mis was. Hij kon echter via zijn leverancier niet op korte termijn aan een ionisatiepin komen. Morgen maar even bellen naar de onderhoudsclub van de flat. Hij komt wel volgende week even kijken om de ketel te vervangen. Nu maar wel meteen regelen. Voorafgaand aan het resetten van alle netwerk kastjes, nog even geprobeerd hoe de televisie het deed en tot mijn stomme verbazing deden alle kanalen het nu gewoon goed ?!?!? Vaag allemaal… Ondertussen was Annet er weer en werd Colin even later ook gebracht door Monique. Hopen dat de douche morgen wel gewoon warm water kan blijven geven…

ta-meetup-20161026

About Peter Hofman 2190 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.