Weerbericht

Vanmorgen weer het knusse getik van de radiator die opwarmt. Ook geen koude oren meer boven mijn dekbed. Colin was al in de actie gekomen en al snel waren we klaar. Ondertussen het Raspberry Pi projectje voor een weerstation tot leven kunnen wekken. Ik heb beeld. Binnenkort gaan tweaken om re zien of ik alles in het Nederlands kan krijgen en misschien de plaatsnaam in beeld kan krijgen. Colin weer bij de bus gedoopt en naar mams door. Uit de backup van haar oude router nog het telefoonboek in de nieuwe kunnen restoren. Dat scheelt weer een boel tikwerk. Na het ontbijt naar Utrecht gereden om de gereviseerde zee-hengel van pa op te halen. Die was weer als nieuw! Terug in de buurt van huis toch maar de zijsprong langs Meerzicht gemaakt. De pannekoek werd al vast klaar gemaakt toen ik binnenkwam 🙂  Via huis richting Hoofddorp om Colin weer op te halen. Hij kon iets later zijn want hij moest nog even langs de teamleider of zo. Ik begon hem al te knijpen. Wat had hij uitgespookt. Het bleek mee te vallen. De klas had willen klagen over de docent Frans, maar de teamleider was er niet. Snel door naar Artis om te kijken hoe de stand daar was. In de rij gaan staan voor het baby olifantje. Daarna nog het nieuwe luipaarden verblijf bekeken, maar dat zag we nog erg chaotisch uit. Weer thuis de tassen ingepakt en naar Hillegom gegaan. Er stonden pannenkoeken op het menu. Daar wilde Colin de bloemkool wel voor opofferen.

dsc_9334

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.