Lang geleden : BK

Vergeten de wekker anders te zetten. Ik kom wat later wakker worden omdat ik pas om half negen met Marco had afgesproken bij de carpool Vinkeveen. . Het was vandaag weer een dagje Beek. Samen die kant op gereden en als snel in het werkoverleg gerold. Na de pauze al weer rap het technisch werkoverleg gehad. In de tussentijd de volgende Raspberry Pi besteld. Het weerstationnetje is klaar voor een definitieve inzet. De test Pi kan dan ingezet gaan worden voor de webcam voor Only Friends. Tegen vier uur toch maar bedacht dat het ja nodig was om weer richting Amsterdam te gaan rijden. Het blijft ruim honderdtachtig kilometer. De voorspellingen waren echter goed dus vol goede moed op pad. En dan kun je er op wachten he… Voor Den Bosch was het al raak. Om een lang verhaal kort te maken, over half zeven was ik pas mijn mijn auto op de carpoolplaats van Vinkeveen. Door de drukte en de wazige bewegwijzering zat ik vervolgens weer op de A2, maar de verkeerde kant op. En natuurlijk in de file Amsterdam uit. Bij Breukelen kon ik weer omdraaien en terug rijden. Een blik op de foodstrip in de verte deed me besluiten maar weer eens naar de Burger King te gaan. Daar was ik al een hele tijd niet geweest. Soms is dat een goed ding, maar nu werd het tijd 🙂 Het Whopper menu ging er goed in en inmiddels was de file op de A9 ook verdwenen, dus ik kon op mijn gemak naar huis rijden.

bk20161101

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.