Zand uit Wadi Rum…

Colin staat weer van alles te wachten op school. Het eerste mailtje kondigde een schoolfeest aan in Aalsmeer. Donderdag 10 november bij Feesterij de Bok… Gelukkig hebben ze vrijdag het eerste uur vrij gekregen om uit te slapen. Het tweede mailtje kondigde een bezoek aan het Teylers museum aan. Dat was in verband met hun science project ‘Moleculen, van melkzuur tot plastic’. Ook nog een oud collega kunnen helpen met het repareren van de Live TV van RTV Diemen. Daar was in de loop van de afgelopen dagen bij het veranderen van provider kennelijk iets mis gegaan en personen hadden, niet gehinderd door enige kennis, in de html code zitten hakken. Gelukkig was met google en de [WP] historie voldoende terug te vinden om de boel weer aan de gang te krijgen. Aan de Paalbergweg weer druk bezig geweest met het controleren van Centerity. Wat een geestdodend werk 🙁 Gelukkig is het wel vreselijk nuttig, want er blijken hier en daar best wat verbeteringen gemaakt te kunnen worden. Na het werk eindelijk weer eens naar Only Friends. Door werk, vakantie en een kapotte cv-ketel is het al weer een poosje geleden dat ik me nuttig kon maken. Vandaag dan nog een korte dag ook vanwege groot onderhoud aan de elektrische installatie ven het centrum. Dar aangekomen, bleken de werkzaamheden al klaar te zijn. Dat waren ze alleen vergeten door te geven. Anders had Jan de duikertjes van de laatst twee uur nog kunnen bellen of mailen om ze alsnog te laten komen. Beetje jammer. Bijtijds dus naar de döner en door naar huis. Colin was er al en die kon nu zijn atlas een keer gebruiken voor zijn huiswerk. Hebben we die ten minste niet voor niets gekocht. Zelf nog even het zand dat ik meegenomen had uit Wadi Rum in een mini weckflesje gedaan. Daar moet ik nog een plekje voor vinden. Ik ga geen zand verzamelen, maar dit vond ik wel speciaal. Een van de rest flesjes misschien nog vullen met het zand uit het Malawi meer wat ik in het aquarium heb. Mmmm, toch een beginnende zandverzameling? Truste.

dsc_9347

About Peter Hofman 2147 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.