Boswandeling

Opstaan, Colin motiveren , douchen,  gup bij de bushalte afzettingen door naar mams. Enthousiast begonnen aan een aflevering van het nieuwe seizoen van Mr. Robot. Vorig seizoen begin het een beetje te vervelen, maar je weet het niet hè. Op een bepaald moment vraag je je dan toch af of het zo lang duurt of dat het zo langdradig is. Blijkt die aflevering Tweeëneenhalf uur te duren… Compleet seizoen in één keer? Toen naar even op pauze gedrukt. De rest komt wel een keer. Boodschapen gehaald voor het eten, bij de bouwmarkt een deurstopper gehaald om te voorkomen dat de slaapkamerdeur de lijst kapot slaat en door naar het Amsterdamse bos. Geparkeerd langs de Nieuwe Meerlaan en een lekker stuk gewandeld. Als einddoel dan wel weer Meerzicht 🙂 Onderweg genoten van de herfst die opeens toegeslagen heeft. De paden zijn niet meer te zien van de bladeren die er op liggen en de paddenstoelen zijn de grond uit gesprongen. Nog even op het vogeleilandje gezeten en toen naar Hoofddorp om Colin op te halen. Thuis verder met de was en het eten gemaakt. Bloemkool met kerriesaus voor Colin en met geraspte kaas voor mij. In de tussentijd de spullen ingepakt voor het weekeinde. Colin naar Monique gebracht, mams nog even gedag gezegd en weer naar Hillegom .

amsterdamseboswandeling20161104

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.