Visite(s)

Vanmorgen een beetje uitgeslapen en toen op weg gegaan naar Almere alwaar Bep en Coen hun verjaardagen vierden. Wij kregen eters vanavond, dus we zijn wat eerder gegaan. Eerst nog even langs de lokale Hillegomse bierbrouwerij voor wat speciale Klein Duimpje biertjes voor Coen. Voor Bep had ik nog een koelkast magneet uit Jordanië en een stapeltje cd’s voor Spaanse les. Ook de weer gerepareerde laptop kon nu retour. Het werd een kort bezoekje. Tegen de tijd dat de rest van de visite binnen was, moesten wij weer naar Hilegom om de boel voor te bereiden voor Ron en Marga. Na een gezellig avondje was het vroeger naar bed. Ben benieuwd of er morgen nog iets anders wandelen terecht gaat komen. Truste!

kleinduimpje

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.