Jordanie album

Eindelijk dan mezelf de tijd gegund om eens wat te doen aan het album van Jordanië. Foto’s uitgezocht en door de molen gehaald. Op de site gezet en in het album geïmporteerd. De regen kwam toch met bakken naar beneden, dus de gehoopte etappe van het kustpad zat er toch niet in. Na alle pogingen om een alternatief voor GeoSetter te vinden, min of meer gestrand bij JetPhoto Studio. Vindt je opeens dan toch het meest basale command line programma wat gewoon doet wat het moet doen. Snel en goed… ExifTool. Gewoon intikken “exiftool(-k).exe” -geotag=..\dump20161104.gpx *.jpg” en even later ben je klaar. Het weer werkte verder niet mee vandaag en na alle buien was het inmiddels donker buiten. Lekker de hele dag binnen gezeten 🙁 Bwehhhh. Verder een beetje gerommeld met de Raspberry Pi en de motion software. Wat ik eerst wilde, werkt niet, dus proberen we het op de volgende manier. Gewoon overal de zelfde motion engine op draaien, alleen op de camera pi’s geen beeld en op de centrale pi een access point configureren en de streams ophalen. Alleen “even” hostapd en dsnsmasq installeren… Dat wordt de nieuwe uitdaging.

Beginpagina » Jordanie album » Vakanties » 2016/10 - Jordanië

2016/10 - Jordanië

Herfstvakantie 2016-2017. In eerste instantie naar de Azoren gewild. Die reis ging echter niet door vanwege te weinig aanmeldingen. Als alternatief hadden ze "alleen nog" Jordanië. Alsof dat een straf was. Ik wil sinds klein kind een leer naar Petra in Jordanië, dus die keuze was voor mij snel gemaakt. Na overleg met Annet, Colin en vanwege Colin, met Monique, deze reis gemaakt.
Jordanie 2016-11-06 12.41.36.jpg

jordaniealbum

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.