Dag van de BHV

Vanmorgen weer langs de inmiddels bekende sluiproute de files rond Schiphol ontweken. Vlak voor de pauze genoten van een lekker stukje taart dat we kregen ter ere van de dag van de BHV. Verder een maandag als alle anderen. Hoewel… In de middag gebeurde weer iets wat met gene pen te beschrijven was. Dat probeer ik nu dus ook maar niet. Bijtijds weer aan mijn stutten getrokken en naar mams gegaan. Daarna snel naar huis en vroeg naar bed. Moemoemoe… Truste!

dagvandebhv20161107

About Peter Hofman 2193 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.