The day after

Vanmorgen weer vol goede moed uit bed gekomen. Zonder hoofdpijn of andere ongemakken. Wel onrustig geslapen, maar geen idee waardoor. Door het vroege tijdstip ook lekker bijtijds op mijn werk, waar ik weer vol goede moed aan de voorbereidingen begon voor de patch acties die volgende week beginnen. Er bleken echter weer diverse wijzigingen te zijn en niemand heeft volgens mij nu het overzicht nog. We gaan stug door en we zien wel. Morgen is er een overleg gepland. Na het werk weer naar Only Friends. Leslie was weer blij met me. Ik ben aan het einde van mijn latijn wat betreft oefeningen die ik met hem kan doen. Zijn setje laat ik hem al van de bodem ophalen, inclusief lood. De volgende keer ook zijn duikbril maar op de bodem legen. We hebben nu van setje naar setje gezwommen over de hele breedte van het zwembad, daar valt ook geen uitdaging meer uit te halen. Maar eens met Jan overleggen wat ik in het diepe nog met hem kan doen. Dennis had nog de oude duikrouter en een Raspberry Pi meegenomen die ik in kon zetten voor het webcam gebeuren. Als ik die Pi2 aan de praat krijg, kan ik de volgende keer gaan testen met de centrale Pi, en twee camera Pi’s. Weliswaar nog niet onder water, want daarvoor moet er nog een onder waterbehuizing en een camera komen, maar in ieder geval met een usb camera en de andere complete set kan ik een complete opstelling maken. Kijken wat dat doet. Na Only Friends weer de inmiddels traditionele döner gehaald en snel naar huis. Colin kon ieder moment weer gebracht worden. Die had het naar zijn zin gehad in Teylers museum in Haarlem. Leuke dingen gezien en hij wil nog wel een keer me me terug, maar hij vond het ook een beetje een opschepperig museum. Ze hadden de meeste van dit, de grootste van dat en de oudst van zus, enz… Oh ja, Trump is de nieuwe president van de verenigde staten. Worden we toch door de hond gebeten in plaats van door de kat. We gaan het meemaken.

dsc_9384

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.