Kapper Cor en zo…

Wakker geworden, Colin in de actie gebracht, zelf haar goed gewassen, omdat ik vanmiddag naar Cor ga om me weer te laten kortwieken. OP mijn werk weer vrolijk verder met de patch voorbereidingen. Nu was de uitdaging om in twee machines die in Rotterdam aan de Waalhaven staan, een DVD geplaatst te krijgen. Zelf hebben we absoluut geen toegang tot die systemen, dus daar hebben we de “omgevingsbeheerders” voor nodig. Dus een ticket aangemaakt en op de afdeling omgevingsbeheer gezet en Leo gebeld. Deze opgewekte Rotterdammer zag er geen enkel probleem in anders dan hoe hij die DVD’s in zijn bezit zou krijgen. Afgesproken dat ik ze na mijn werk op DC2 achter zou laten bij collega’s van hem. Dus na het werk even langs de Barbara Strostarawsandofsoiets Laan. De straaltoren bij de RAI, zeg maar 🙂 Tot mijn stomme verbazing stond ik zo binnen op het terrein geparkeerd en stond ik bij de beveiliging. Of ik wist waar ik wezen moest… Nou nee, ik bel wel even. Even later waren de DVD’s veilig afgegeven en kon ik door naar Cor. Die had er een aardige kluif aan om mijn pruik weer in fatsoen te krijgen, maar dat is hem uiteraard gelukt. Snel door maar mams, eten en Colin oppikken. Die wilde thuis nog even naar zijn huiswerk kijken voor het schoolfeest van Kaj Munk College. De meeste klasgenoten gingen, dus hij wilde ook wel. Dus op naar feesterij de bok on Aalsmeer.  Het verbaast me eigenlijk wel een beetje dat hij ging, maar dat is alleen maar goed. Ben benieuwd hoe hij het vindt. Het is besloten en alleen toegankelijk voor klas twee op vertoon van hun druppel. Hij hield nog wel een slag om de arm. Als hij moe werd, wilde hij opgehaald worden. Ik moet hem toch halen, dus dat maakte ook niet veel uit. Dus nu op pad om gup op te halen. Welterusten vast!

kappercor20161110

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.