Schoolfoto

Colin zijn schoolfeest was leuk geweest. De controle was ook dik in orde geweest. Colin mocht niet op eigen houtje naar het parkeerterrein lopen. Ouders moesten de Kids bij de deur ophalen. Vanmorgen hadden ze het eerste uur vrij gekregen om uit te slapen. Dat bleek wel nodig ook. Maar het was genoeg want na het startschot kwam hij gewoon lekker in actie. Omdat ik toch on de ochtend mat Annet had afgesproken, heb ik Colin maar meteen even langs school gebracht. In de middag Colin weer opgehaald en Li-Mei ook een lift gegeven. Colin thuis afgezet en zelf nog even boodschappen gedaan voor het avondeten. Er staat weer eens gyros op het menu. Colin had inmiddels ook zijn schoolfoto’s binnen. Die ben ik ook nog even gaan scannen en afdrukken. De gyros smaakte weer prima en na nog wat aanrommelen hebben we de spullen weer ingepakt voor het weekend bij Annet in Hillegom.

kmc-2s2-colin-klas

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.