De bieb

We konden niet al te lang blijven liggen, want Colin had voor maandag nog een Nederlands boek nodig. Beetje last-minute, maar dat zijn we inmiddels wel gewend. Zij bibliotheek kaart was ergens verdwenen. Hij dacht dat ik hem had, maar helaas. Hij zal wel bij Monique thuis liggen. Hij had ze uit zijn portemonnee gehaald omdat zijn OV kaart het anders niet deed of zo… Ik had ooit foto’s gemaakt van zijn bieb kaarten, dus ik dacht de barcode wel van mijn scherm te kunnen scannen. Op naar de bieb. Het moest iets zijn van Simone van der Vlugt of van Jan Terlouw. Na wat advies van een mevrouw in de bieb de verschillende titels de revue laten passeren en Gevangenis met een open deur van Terlouw leek in eerste instantie nog het meeste op een Baantjer verhaal en dat had hij laatst erg leuk gevonden, dus daar is de keuze op gevallen. Annet was thuisgebleven om aan haar huiswerk te werken. Met Colin ben ik nog even doorgereden naar Badhoevedorp waar de Chocoladeapotheek open zou zijn. Ik dacht even aan een faillissement uitverkoop of iets dergelijks, maar het bleek de heropening te zijn door de nieuwe eigenaar. Colin heeft zijn cadeautjes gekocht en we hebben ze vast bij Monique en mijn moeder afgeleverd. Die van oma Willie wordt ook door Monique meegenomen. Toen weer terug Hillegom. Colin is weer lekker gaan rommelen en Annet en ik zijn nog een stuk gaan wandelen door de AWD. Annet ging later in de middag nog even naar haar oude huis aan de Leidsestraat om spullen uit te venten die via Marktplaats verkocht waren. Dat duurde wat langer dan gedacht en op de terugweg heeft ze maar Aroi meegenomen als avondeten. In de tussentijd heb ik kunnen zien hoe Max in de kwalificatie nog net van de derde plek gereden werd door Kimi. De rest van de avond een beetje aangerommeld.

janterlouwgevangenismeteenopendeur

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.