Supermaan !?

Vanmorgen, dank zij de drukte op de weg, Colin op het nippertje bij school af kunnen zetten. Daarna nog ruim een uur bezig geweest om op mijn werk te komen. De algehele vermoeidheid slaat toe lijkt het wel, want ik kreeg niet eens opmerkingen over vrije ochtenden of zo. Verder begon de week weer met de bekende patching perikelen. Planning, resources, dvd’s die er wel en niet waren, enz… We gaan maar door met wat we hebben en zien wel waar het schip strand, of waar de koerswijziging weer wordt ingezet. Even naar de Praxis voor kabelgootjes voor de moeder van Annet. Binnenkort even de coax kabel netjes en vooral veilig wegwerken. Bij mams weer patatjes gegeten met Colin. Na het eten, Colin weer naar Monique gebracht en snel naar huis. Daar eerst de platte steker aan een tafelcontactdoos gemonteerd voor naast mijn bed. Toen bleek ook dat een van de verwarmingen van het waterbed uit het stopcontact lag. Die maar weer aangesloten en hopen dat het bed weer snel opwarmt. Geen idee hoe die er uit is geraakt, maar goed. De binnengekomen BedLights provisorisch aangesloten om te zien hoe dat werkt. Werkt erg leuk. Als je binnen het bereik van een sensor komt, gaat een led strip onder mijn bedrand branden. Dus als ik ‘s nachts mijn bed uit ga of de slaapkamer binnenkom, gaat er automatisch een nachtlampje aan. Later maar op mijn gemak even goed monteren en aansluiten. Toen begonnen met het upgraden van mijn Fedora laptop. Versie 13 was wat gedateerd 🙂 MotionEye verwacht een wat recentere versie. Iets in de buurt van 24 🙂 En toen de spullen gepakt om die geweldige supermaan van vanavond te fotograferen… Tja, toen maar vroeg naar bed gegaan met het zoveelste deel van Perry Rhodan.

_dsc4152

About Peter Hofman 2145 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.