Niet hè!!!

De cv-ketel speelt weer op. Net als ik gebeld heb voor die onderhoudsbeurt, begint hij weer te sputteren. Een reset lijkt nu wel enig effect te hebben, maar helemaal gerust ben ik er niet op. Toch maar vragen of die monteur niet wat eerder langs kan komen. Al was het maar om die ketel weer even een schop in de goede richting te geven. En dan toch ook maar wat haast gaan maken met vervanging. Ik had al van de VVE gehoord dat er vanwege de aan- en afvoerkanalen alleen een VR-ketel mag komen. HR-ketels werken anders met hun aan- en afvoer. Ergens anders lees je dan weer dat VR-ketels niet meer geplaatst mogen worden… Zucht… Aansluitend aan de werkdag weer even langs DC2, makkelijker uit te spreken als het adres. In ieder geval is het die straaltoren van KPN die bij de RAI in de buurt langs de A10 staat. Er moest weer een dvd-tje gebracht worden. Vanwege alle herplanningen, heb ik weer een nieuwe machine te patchen gekregen, waar dus ook een DVD in moet. Thuis met angst en beven de cv-ketel bekeken. Die stond weer in error 6A 🙁 Reset uitgevoerd en de verwarming iets hoger gezet. Ik heb gelukkig teak genoeg in huis om af te kloppen, maar voorlopig lijkt hij het te blijven doen. Toen de BedLight netjes aangesloten. De strips zijn nu netjes tegen de boden van het bed geplakt en de sensor is tegen de achterwand geplakt. De draden achter het hoofdeinde weggewerkt. De intensiteit een beetje gedimd en nu kan ik dus relaxed mijn bed in en uit als het donker is. Vervolgens lekker makkelijk een Frans uiensoepje opgewarmd voorzien van een stokbroodje met knoflookboter. De cv-ketel heeft intussen weer krak gezegd 🙁 Het lijkt er op dat hij er mee stopt als hij in rust gaat. Zolang hij het huis aan het opwarmen was, bleef hij het doen. Morgen maar even bellen met de monteur of hij toch niet even langs kan komen.

dsc_9389

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.