Torentje torentje

Snoozen, nog een keer snoozen, weer een keer snoozen… Alsof ik een voorgevoel had… Thermostaat vol open en CV-ketel gereset. Die gaf nu een nieuwe melding: 6C. In ieder geval lang genoeg warm water gehad om te douchen. Toen de weg op… Het begin leek hoopvol, maar dichter bij zuidoost begon de ellende. FlitsMeister liet een compleet dichtgeslibd zuidoost zien. Alles richting knooppunt Holendrecht zat vast. Voorbij het knooppunt wilde alles richting A9/A10. In de bocht op het juiste moment van de linker baan naar de rechter geschoven en toen kon ik weer redelijk doorrijden naar de Paalbergweg. Na gedane arbeid weer langs DC2. Er moest weer een dvd afgeleverd worden. Het wordt onderhand een vast onderdeel van het werk. Misschien nog tevergeefs, want eerder geplaatste dvd’s schijnen niet te werken. Dus misschien morgen weer op pad met originele dvd’s. Toen de file in naar Only Friends. Daar aan de oppervlakte druk bezig geweest. Mijn verkoudheid maakte het onverstandig onder te duiken. Volgende week beter. Toen döner en naar huis. Annet had gisteren de Logitech afstandsbediening meegenomen. Die ben ik aan het configureren. Dan kunnen alle andere ab’s de lade in. Knop “TV kijken” schakelt dan de tv in op het goede kanaal, de mediaspeler op de goede ingang en het tv kastje op het goede kanaal. “Film kijken” doet iets dergelijks maar dan met de KODI speler. Het Motorola kastje gaf wat problemen omdat daar kennelijk verschillende versie IR van zijn, maar gelukkig kon ik met de originele afstandsbediening, de Harmony leren hoe hij het moest doen. Toen me nog een paar keer in elkaar laten slaan door Colin die daarna zijn bed in mocht. Ik ga niet zeggen dat de cv-ketel het doet, anders houdt hij er vast meteen weer mee op. Truste!

torentjetorentje

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.