Het is weer weekend!

Colin kwam vanmorgen met het feit dat hij het eerste uur vrij was. Dus we konden het rustig aan doen. Na hem afgezet te hebben, kon ik meteen de file in. De A9 was half afgezet vanwege “iets”. De enige aanwijzing was een auto op de vluchtstrook. Op weg wordt je dan gebeld over het patchen wat je zou gaan doen. Tegen mijn verwachting in, kon dat vanaf negen uur in plaats van de kwart over tien die op mijn netvlies stond. Dat waren zeker andere machines. De vertragingen zetten zich door in het werk. Pfff, alsof je door dikke stroop heen moet. Niets ging echt voorspoedig. Nou ja, niets aan te doen. “Smile and wave boys, just smile and wave”. Ik heb uiteindelijk de definitieve afmelding niet afgewacht. Alles waar ik iets aan kon doen, werkte, dus ik vond het mooi geweest. Ik had nog een file naar mams voor de boeg. Het blijft druk deze week. Geen idee waarom opeens. Colin hing al aan de laptop. Mijn op eBay gekochte Kodak Brownie was afgeleverd bij mams. Nu heb ik volgens mij een exemplaar van ieder type fototoestel dat ik ooit gehad heb. Leuk uitgestald in de vitrinekast. Thuis weer verder gegaan met de was. TomTom upgraden. De Fedora laptop updaten. Colin zit lekker aan zijn huiswerk. Zo meteen lekker op de bank in een hoekje kruipen om weer verder te lezen in de Perry Rhodan serie. Ik heb er nog een heleboel te gaan!

smileandwave

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.