Winterslofjes

Na de routineacties vanmorgen, eindelijk maar eens dat vervelende klusje opgepakt van het omwisselen van de zomerbanden naar de winterbanden. Inmiddels wel handig. Gelukkig was het droog en als je dan klaar bent, was het weer een klusje van niets. Het is wel een voordeel om twee van die pomp krikken te hebben. Bouten lossen, voor- en achterkant opkrikken, bouten loshalen, wielen wisselen, bouten vastzetten en weer laten zakken. En dat dan twee keer. Daarna nog even rustig gezeten en bedacht dat ik wel trek had in een pannenkoek bij Meerzicht. Annet geappt en die had ook wel trek, dus afgesproken bij Meerzicht. Na de pannenkoek, naar het Kaj Munk College gereden om Colin weer op te halen. Thuis de momentsleutel uit de kast gehaald. Daar moet ik nog even de wielbouten mee natrekken. Verder de voorbereidingen voor het eten getroffen. Na het eten, Colin weer naar Monique gebracht en zelf doorgereden naar Annet. Morgen staat weer een etappe van het Hollands kustpad deel twee op de planning… Hopen dat het weer een klein beetje meewerkt…

wintersloffen2016-2017

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.