Vrijwilligersfeest Onyly Friends

Ondanks het weer zagen de voorspellingen niet al te slecht uit, dus toch maar op pad voor een stukje Hollands kustpad deel twee. In Haarlem, waar we het pad weer oppakten, deze keer wel de Cache “Sporen van vroeger #2 (Haarlem)” gevonden. Aan de andere kant van de weg vonden we hem vrij snel. Vervolgens weet op pad door een mooi stukje oud Haarlem. Via Bloemendaal en Overveen, de Kennemerduinen in en door de duinen geslingerd naar Parnassia Aan Zee. Daar lekker gegeten en over het strand door naar afslag Duin en Kruidberg. Daar weer het land in en bij station Driehuis de trein naar Hillegom weer gepakt. Daar was het even bijkomen en snel omkleden voor het vrijwilligersfeest van Only Friends. Snel naar Cafe de Bult op het Mosplein gereden. Daar tot mijn stomme vrabizng vastgesteld dat het hele Mosplein opeens volgebouwd staat. Waar we de vorige keren gewoon op het plein konden parkeren is nu een compleet gebouw uit de grond gestampt. Gelukkig waren we vroeg dus in de buurt waren nog wel plekken te vinden om de auto te parkeren. We waren al snel met het grootste deel van het duikteam paraat. Ook de partners waren van de partij, hoewel van een flink deel de partners ook vrijwilliger zijn :). Na het praatje van Dennis, konden wen aan het buffet beginnen. Dat was weer erg goed georganiseerd. Veel keuze, voor elk wat wils. Naast de gedraaide muziek, hadden we natuurlijk Henk weer. De zanger van het levenslied. Daarna de mysterie gast van de avond. Hoewel die niet zo mysterie meer was, want Dennis was zo enthousiast geweest dat hij net voor zich had kunnen houden dat Edsilia Rombley zou komen zingen. De keuze van de artiesten is er flink op vooruit gegaan 🙂 Na het optreden van Edsilia, vielen we zowat om. De wandeling en de avond waren genoeg. Dus niet al te gek laat weer naar Hillegom gegaan. Morgen weer een dag.

edsiliarombleyonlyfriends

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.