Even bijkomen

De wandeling van gisteren wraakt zich behoorlijk in de benen. Het feestje van gisteren zorgt voor een luie houding vandaag. Na het op gang komen even naar de moeder van Annet geweest om de televisie kabel een beetje veilig vast te zetten tegen de drempel. Van de week kabelgootjes gehaald. Ze kan nu in ieder geval weer veilig de deur door zonder het risico te lopen achter een coax kabel te blijven hangen. Toen nog even door naar Lisse, waar we net te laat waren om de drie roers nog te zien voetballen. De rest van de dag op de bank gehangen. Het weer was ook van dien aard dat het weinig aantrekkelijk was om naar buiten te gaan. Morgen weer lekker aan het werk 😐 en weer een weekje stand-by dienst 🙁

weeralarm20161120

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.