Lang zal ze leven!

Vandaag is mams jarig! Zevenenzeventig! Het inmiddels bekende verkeersgeneuzel maar overgeslagen. Laat ik zeggen dat de sluiproute van de sluiproute goed werkte… Toen eerst mams gefeliciteerd met haar verjaardag en toen naar de koffie. Sta je bij de koffieautomaat uit het raam te staren, zie je opeens dat de storm toch wel hevig was geweest en een boom naast het gebouw als slachtoffer heeft geëist. De dag verder uiteraard weer gevuld met patchen met als kleine afwisseling het oplossen van kwetsbaarheden, wat in feite patchen op kleine schaal is. Na mijn werk nog even een grote bos bloemen gehaald en naar mams toe. Annet was er ook al. Die wilde meteen het nuttige met het aangename combineren met de Patatza(a)k. Later kwamen Monique en Colin ook nog even feliciteren en toen werd het weer tijd om naar huis te gaan. De ijspegels hingen nog net niet aan de deur, maar koud was het wel. Nog heel even doorbijten tot de ketel gerepareerd wordt. René is al aan het informeren voor een nieuwe ketel, dus dat komt allemaal wel goed. De ketel weer gereset en die begint weer zijn best te doen. Gelukkig heb ik een verwarmd waterbed 🙂

stormboompje

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.