Multitasken…

Vanmorgen had de ketel de brui er weer even aan gegeven. Morgen komt de monteur gelukkig. Twee resets verder konden we in ieder geval warm douchen. Aan de Paalbergweg de volgende server gepatcht. Inmiddels heb ik, dankzij een ander docking station met twee digitale uitgangen, drie beeldschermen tot mijn beschikking. Lekker makkelijk, tot je daar ook weer aan gewend bent. Op weg naar huis nog even boodschappen gedaan en de tank volgegooid. Toen nog even omgereden om te kijken hoe de nieuwe afrit van de A9 naar Badhoevedorp er uit gaat zien. Het blijft nog steeds een halve achtbaan, maar je komt nu in ieder geval gewoon direct op de oude Schipholweg uit. Thuis eerst weer de ketel resetten om het huis warm te krijgen. Vervolgens in python gedoken om uit te vissen hoe ik het schermpje van mijn weervoorspeller wat meer scherm vullend kon maken. Dat bleek niet zo moeilijk. Twee getallen aanpassen bij het aanturen van het TFT scherm en voila… Ik kan het nu zelfs zonder leesbril lezen 🙂 Makkelijk een zak Unox uiensoep opgewarmd en met een afbak knoflook broodje opgepeuzeld. De rest van de avond ga ik lekker bank hangen en boekjes lezen. Hopend dat ik niet gestoord ga worden in mijn waakdienst. Die is gisteren ook weer begonnen.

multitasken

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.