Code “0”

Vannacht dus gebeld 🙁 Had ik gisteren niet iets gezegd over een rustige waakdienst??? Niet meer doen dus!!! Om vier uur mocht ik een wachtwoord aanpassen. Of dat iets is waar de waakdienst voor gebeld mag worden is nu een discussiepunt geworden. In ieder geval nog wel wat kunnen slapen daarna. De wekker kon ik een uurtje later zetten, want ik werkte in eerste instantie thuis, omdat de monteur van de ketel langs zou komen. Tegen half elf maar eens gebeld of ze het nog gingen redden. Frank ging er achteraan. Weer wat later belde zijn vader. Die twee hadden kennelijk niet goed met elkaar overlegd. Maar tegen één uur kon hij er zijn. Dat viel wel weer mee. Vol goede moed begon Ab aan de klus. De halve ketel gedemonteerd en schoon gemaakt. Het euvel van het in storing springen had hij ook al snel gevonden. Een afstandsring van een inductie pen was helemaal weggebrand/gesmolten. Daardoor kon de pen de brander raken en dat veroorzaakte dan sluiting waardoor de ketel op storing sprong. Als de boel afkoelde, raakte de pen de brander niet meer en werkte het weer een poosje, tot de pen weer zo heet werd dat hij tegen de brander aan boog. Dat moet besteld worden, maar met wat aluminium folie is een mooi steuntje voor de pen gemaakt zodat die niet meer zo makkelijk afzakt. Het schermpje geeft gelukkig weer de geruststellende code “0”. Door reguliere werkzaamheden was het eigenlijk weer te laat om naar Only Friends te gaan. Pff, ik merk dat ik dit te vaak naar mijn zin in moet tikken. Ik moet nu natuurlijk vanaf huis komen in plaats vanaf mijn werk. Dat is meteen het dubbele van de afstand. De ring begint al dicht te lopen, dus ik begin er maar niet aan 🙁 In combinatie met mijn waakdienst is het sowieso niet makkelijk. Baal 🙁 Nou ja, lekker het huis warm stoken dan maar. Wel even een klein uitstapje voor döner en dan weer snel naar huis. Colin zou ook weer gezellig naar me toe komen. Eerst kwam Annet echter aanwaaien. Die had wel gehint dat ze misschien wel zou komen, maar dat ze ook kwam, was toch een verrassing. Colin was nog steeds moe van zijn excursie naar de UvA gisteren. Wat daar allemaal gedaan is, hoor ik nog wel een keer.

dsc_9410

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.