LedBerg

Vanmorgen weer het ochtendritueel doorlopen. Als extraatje nog even snel een was aangezet. Na Colin op de bus gezet te hebben, doorgereden naar mams. Die had een spannende dag. Die mocht weer terug naar de oogarts. Feest! Eerst nog even snel tussendoor naar mijn huis gereden om een klein radiatortje te brengen dat nog bij mijn moeder in de berging stond. Heb ik in ieder geval iets van backup. Bij de oogarts ging het redelijk voorspoedig. Oogmeting, oogscan en gesprek. Het was iets achteruit gegaan, maar je zou nog goedgekeurd worden voor haar rijbewijs. De vervaldatum daarvan, zou ze echter niet meer redden. Voor die tijd zal er toch iets aan haar ogen gedaan moeten worden. Maar daar heeft ze weer even uitstel voor gekregen. Nieuwe afspraak over zes maanden. Mams naar huis gebracht en naar het Kaj Munk College om Colin op te halen. Thuis aangerommeld. De backup radiator deed zijn werk. Dat kleine dingetje was nog verbazingwekkend goed in staat het huis warm te houden. René heeft de nieuwe ketel besteld. Hopelijk komt die snel. Voorlopig zijn we het weekend weer bij Annet in Hillegom, dus dat zit vast goed. Na de aardappelen, doperwtjes en Duits biefstukje, de spullen ingepakt en op weg gegaan.

dsc_9414

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.