Duffe dag 

Weer een onrustige waakdienst nacht. Niet gebeld, maar ook niet echt geslapen. Verder niet veel gedaan. Even naar huis gereden om te kijken of alles goed ging met het backup radiatortje. Dat ging gelukkig meer dan goed. Het huis was behaaglijk warm. Die thermostaat dus maar wat naar beneden geschroefd. Als het maar niet al te koud wordt. Op de terugweg nog langs Cruquius om wat spullen te kopen en in Lisse bij de Hema nog een flanel onderlaken gekocht voor Colin. Bij de Blokker nog een mini garde gehaald voor de scrambled eggs die Colin de laatste tijd graag eet. Terug in Hillegom voor Colin de tmodloader in Terraria geïnstalleerd en toen de Roti gemaakt.

inkopen20161126

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.