Stormbaan record

Lekker hoor, die waakdienst 🙁 Op de bank blijven hangen en je zoontje met je vriendin uitwaaien die samen lekker maar het golfslagbad gaan. Daar heeft hij wel het record stormbaan scherper gezet. Dat stond op vijftien seconden en werd als onverslaanbaar gezien, maar Colin wist het op elf seconden te zetten. Die staat dus voorlopig in de hall of fame. Ongestoord verder de ochtend doorgebracht en in de middag gaan zitten voor de laatste F1 race van het seizoen. Het begon al goed, want Max wist zich al in de eerste ronde in de rondte te gooien. Hij was al slecht begonnen vanaf plaats zes, dus dat zou wel wat worden. Uiteindelijk een vierde plek. Twee beter dan zijn start. Verder niet veel gedaan. Laatste nacht slecht slapen en morgen de dienst weer overdragen. En dan eindelijk weer rustig kunnen slapen.

stormbaan20161127

About Peter Hofman 2138 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.