Slapie doen…

Het wordt toch steeds moeilijker om op maandag op gang te komen. Vandaag moesten we ons zelfs haasten. Ik kon Colin nog op tijd op school afleveren, maar dat scheelde maar weinig. Gelukkig hoefde hij niet te ver voor de LO lessen. Die zijn dit blok aan de overkant van de weg in de sportzaal van het Hoofdvaart College. Verder zijn weer meer mensen van de fiets gestapt en in de auto gesprongen vanwege het weer. Helaas rijden ze vervolgens ook net zo. Gelukkig ben ik vandaag wel van de waakdienst af. Vanavond eindelijk weer eens rustig kunnen slapen zonder het gevoel ieder moment wakker gebeld te kunnen worden. Na mams, Colin weer weggebracht en toen via de bandenpomp weer naar huis. Snel alles opgeruimd en mijn bed in gedoken met het volgende deeltje uit de Perry Rhodan reeks. Truste!

guustslaapt-01

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.