HNSKY

Heerlijk geslapen! Vroeg naar bed gegaan en tot de wekker doorgemaft. Met tegenzin opgestaan na de derde keer de wekker uitgesteld te hebben. Kattewas gedaan, want het backup radiatortje zorgt niet voor warm water. In de pauze nog even naar de klant. Ons eufemisme voor een uitje naar de Amsterdamse poort. Geslaagd. Meer kan ik er nog even niet van openbaren. Thuis Chinese tomatensoep met brood opgezet en begonnen met het draaien van wasjes. Vanwege het mooie uitzicht op de lucht vanuit mijn flat en de Bresser telescoop ook maar weer eens Hallo northern sky geïnstalleerd. Een briljant planetarium programma. Dan kan ik ten minste zien wat ik zie 🙂 En toen… Tja… Alleen is maar alleen, dus spullen gepakt en naar Annet gegaan. Truste! 

hallonorthernsky

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.