Pi-Pa-Patchen

Vanmorgen niet eens hoeven krabben! De auto stond kennelijk erg gunstig. Vanwege de lage temperatuur en daarbij komende gladheid, was het weer een puinhoop op de weg. De navigatie stuurde me via de A5 naar de A9, maar ik hoorde net op het nieuws dat die vast stond. Op tijd dus mijn eigen plan getrokken. Via de N201 om Schiphol heen naar de A9 over de oude draaibrug bij de Ringvaart. Die route reed wel door. De problemen met de te patchen machine zijn opgelost, dus ik kan met een geheel frisse machine gaan beginnen. Ondertussen kwam van René het goede nieuws dat mijn ketel morgen bij mij thuis afgeleverd zou worden. Dat wordt dus thuis werken. Nu maar hopen dat hij hem ook snel kan omen installeren. In ieder geval zit er schot in. Tevens het besluit genomen om in februari met Annet, Joep en Kaj mee te gaan op wintersport. Aangezien ik nu de enige kneus ben, zie ik daar wel een beetje tegenop. Vorig jaar had ik ten minste nog steun aan mede kneus Colin. De bestemming wordt Livigno. Ben ik ten minste ook een keer in Italië geweest. Wat betreft het patchen vandaag: het zat uiteraard weer tegen. Deze keer vanwege een user-error 🙁 Lijkt alles een keer goed te gaan, sla je iets over. Dus terug naar af en overnieuw beginnen… Even na drie uur was het dan toch allemaal gelukt. Toen alles helemaal afgerond was, lekker een broodje döner gegeten en weer naar Only Friends gegaan. Deze keer niet om te duiken, want er zijn geen sporten in verband met het sinterklaasfeest, maar voor de opfriscursus EFR. Daar bleek ook dat we weer een cross-over naar IAHD gaan doen, dus ik moest de code die ik al had van de vorige keer nog even doorgeven. Toen was ik er door omstandigheden niet aan toe gekomen. Maar… Nieuwe ronde, nieuwe kansen! Ik kwam thuis tegelijk aan met Colin en Monique. Annet was er ook al, dus het was meteen gezellig druk. Wat later kwam René nog even langs om te inventariseren wat hij voor de nieuwe cv-ketel nog nodig had aan onderdelen. Dat was weer een volle dag. Morgen in ieder geval rustig aan thuis beginnen zodat ik de ketel op kan vangen. Truste!

donerthee

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.