Tekenaar

Hoewel hij het er zelf niet zo heel erg mee eens is, kan Colin best goed tekenen! Getuige het fotootje dat hij me toestuurde. Vanmorgen thuis begonnen met werken. De ketel zou geleverd worden. Even tussendoor gezellig Colin naar de bushalte gebracht. Kwart over tien kwam de firma Havia wat spullen brengen. Een grote doos met mijn nieuwe CV-ketel, een kleinere doos met losse onderdelen en wat stukken pijp. René kan aan de bak! Ondertussen ben ik ook voor René aan de bak gegaan en gezorgd voor een Raspberry Pi3 die hij als mini-laptopje kan gebruiken. De Pi2 die hij heeft is niet krachtig genoeg. Die kan ik dan wel weer inzetten als webcam voor Only Friends. Na het werk snel naar mams. René belt wanneer hij naar me toe komt. Snel een pizza gegeten en toen inderdaad snel naar huis. Colin wilde nog wat doen en mams wilde hem wel naar huis brengen. Zo gezegd, zo gedaan. René ging ondertussen lekker aan de slag. Even later kwam Colin inderdaad ook thuis. Tijdens het inbouwen bleek dat het expansievat toch stuk was, dus ik ben nog even tussendoor naar de Gamma gereden. De Praxis was dichter bij, maar daar kon je ze alleen via internet bestellen. De Gamma was dan wel ietsje verder, maar daar bleek dat ding nog een heel stuk goedkoper ook te zijn. Een poosje later zat alles in elkaar en werkte het ook! Warme radiatoren en, nog belangrijker, warm water! Ondertussen was Annet ook binnen komen vallen. Dat was wel een verrassing, want die had ik niet verwacht. Alle rommel een beetje opgeruimd. Morgen Achmed-Oud-Ijzer bellen of hij de oude ketel op wil komen halen. Anders breng ik die naar de stort. Colin zijn kruik gevuld met heet water uit de kraan 🙂 en de dag zit er weer op. Truste!

colinstekening

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.