Blij!

Mmmm, heerlijk wakker worden met het bekende getik van de verwarming. Het werkt weer! Warme radiatoren en nog belangrijker: warm water uit de douche! Colin weer naar de bushalte gebracht. Die was wel weer een beetje aan het bietsen voor school, want het regende, maar ik ben sterk geweest en heb hem niet gebracht. Hij maakte ook verder geen poeha. Na het ontbijt bij mams weer naar huis. De achtergebleven rommel opgeruimd. Achmed-Oud-Metaal gebeld of die die oude ketel op wilde halen. Voicemail ingesproken “And Now We Wait”. Ik had weer zin in een bezoekje aan Meerzicht, dus daar heb ik mezelf maar weer op een pannenkoek getrakteerd. Via een kleine omweg weer naar de auto gewandeld en direct door naar het Kaj Munk College om Colin op te halen. Thuis eerst de oude ketel maar even van de galerij gehaald en in de berging gedumpt. Toen eindelijk weer eens verder gegaan met het hoek aquarium. Samen met Colin de rotsformatie opnieuw opgebouwd. Colin wil heel graag een speciale grot voor verstoppie, dus die hebben we samen gebouwd. Verder de rest van de keien zodanig opgestapeld dat er een mooie rotsformatie ontstaat die ook blijft liggen. Het wordt zo’n troep als er keien naar beneden gaan vallen 🙂 Na de keien ook vast een van de lichtstrips er boven gehangen en er is zelfs al weer licht! Na het weekend maar beginnen met water. Daar ben ik liever even bij. De pomp en verwarming hingen al klaar, dus die kunnen aan zodra er voldoende water in de bak zit. Toen aardappelen en snijboontjes gemaakt. COlin had even pech met de Duitse biefstukjes, want ik had geen zin in boodschappen, dus we moesten het doen met kipschnitzels. Wat een straf 🙂 Na het eten de spullen weer ingepakt en Colin naar Monique gebracht. Zelf toen nog even bij mams langs gegaan. Ik wilde nog even naar Robbert Dijkgraaf kijken die in DWDD-university een verhaal ging vertellen over licht. Daarna op mijn gemakkie naar Hillegom.

dsc_9428

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.