Volle dag. 

Annet ging van vanmorgen nog even aan de studie. Ik kon nog even blijven liggen. In de middag samen naar de theeschenkerij in het oude slot in Heemstede. Daar hebben we een lunch genoten die ze nog via een bon voor haar vorige verjaardag had gekregen. Verder de rest van de middag niet veel gedaan. Einde van de middag naar de Oude Tol in Sassenheim voor een etentje en een portie bowlen. Dat was door Annet georganiseerd voor haar verjaardag. Ze was met Sam,  Lisanne, Luke, Danique,  Timo, Joep en ik. Het eten was grillen op een hete plaat met keuze diverse vlees. Na het bowlen nog snel naar Almere waar Janneke haar verjaardag vierde. Er was daar nog voldoende visite dus we kwam niet helemaal met de nachtschuit. Dat was ook gezellig en toen weer naar Hillegom.

bowling20161203

About Peter Hofman 2190 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.