Wandelingetje

Vanmorgen weer op pad voor een klein stukje Hollands kustpad deel twee. Deze keer een korte etappe vanwege de blessure van Annet. Met de trein naar Driehuis en daar het spoor weer opgepakt. In Beeckestijn lekker koffie met gebak genomen en van het uitzicht het genoten. Daarna verder door oud Velsen. Dat lukt wel een soort openluchtmuseum. Al snel sta je dan aan het Noordzeekanaal. Linksaf richting pont en onderweg Cache “Mijn eerst gevonden cache” oppikken. Met de pont naar de overkant en langs de Tata in IJmuiden aangeland. Daar was het voor Annet genoeg en hebben we de trein naar Hillegom weer gepakt. We waren wel vergeten uit te checken, dus ik ben benieuwd hoe dat gaat. Weer in Hillegom op de mijn-ov site aangegeven dat ik ben vergeten uit te checken. Daar is een formulier voor. Een aantal keer per jaar mag je dat indienen en zal vaak uit coulance het te veel betaalde, teruggestort worden. Ik ben benieuwd.

dsc_9445

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.