Gevuld

Vanmorgen schrok ik me rot op de wc op mijn werk. Ze hadden alle deuren van fleurige stickers voorzien. De drie deuren samen lieten een mooie surfgolf zien. Die kwam heel goed uit bij het geluid van de al een week overstromende middelste wc. Je hebt nu beeld en geluid 🙂 Hoe moeilijk an het zijn om de waterkraan even dicht te draaien? Heel moeilijk kennelijk. Inmiddels is er genoeg water verspild om een klein Afrikaans land van water te voorzien. Beetje jammer. Na het werk even boodschappen gedaan en snel naar huis. Na het eten begonnen met het vullen van het hoek aquarium. Het blijft eng met die doe-het-zelf reparatie. De bak was wel dicht en is nu alleen versterkt, maar toch… Als er geen toetsenbord aan zit, moet ik er eigenlijk niet mee rommelen 🙂 Maar goed, even later was de bak gevuld, de pomp in werking gezet en de verwarming ingeschakeld. Kijken hoe het er morgen voor staat. Nu wasjes draaien en straks vroeg naar bed. Truste!

Gevuld

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.