Wondere wereld

Vannacht drie keer wakker geworden. Waarschijnlijk toch onrustig vanwege die 425 liter water extra in de huiskamer. De schakelklok bleek in ieder geval niet op automatisch te staan dus het licht brandde nog. Dat meteen goed gezet. Ook verstoppie nog gezien. Die was bezig het voorruit van zijn logeer aquarium schoon te happen, tot ik aankwam lopen, toen nam hij meteen een duik achter de rotsen. Alles bij elkaar toch wel goed geslapen en uitgerust wakker geworden. Aan de Paalbergweg was het een dag als alle andere, dus weinig spannends te melden. Tussendoor een set nieuwe OpenStreetmap kaarten voor mijn GPSr gedownload en op een nieuwe 8GB kaartje gezet. Na de werkzaamheden weer naar Only Friends. Twee setjes in het water en alle spullen klaar leggen voor de volgende ploeg en weer op huis aan. Daar was Colin er al en zaten Monique en Annet samen gezellig het huiswerk van Annet te redigeren. Daarnaast vandaag dan ook eens een erg positieve ervaring met het OV… We kregen bericht dat we vijftien euro tachtig terug gestort kregen vanwege het vergeten uit te checken in Driehuis. De wonderen zijn de wereld nog niet uit.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.