Holly-not-wok

Vanmorgen bleek de verwarming van het hoek aquarium inderdaad niet te werken. Ik had nog even de hoop dat het alleen het indicatielampje was, maar het water is slechts achttien graden. Dus ook maar een nieuwe verwarming bestellen. Op advies de Eheim Jäger van 250 Watt gekozen. Na mijn werk even snel langs aquaplantsonline in Aalsmeer gereden om hem op te halen. Daarna door naar mams, waar Colin besloten had om vanavond niet naar Hollywok te willen. Het klasseuitje was eerst gepland naar Eetze, maar later veranderd in deze vreetschuur. Oké, Eetze is ook niet het meest hoogstaande restaurant, maar de keuze is daar in ieder geval veel groter. Het menu bij Hollywok bevatte alleen maar dingen die Colin niet lekker vond. En dan is het een beetje zonde om alleen te betalen om daar voor de gezelligheid te zijn. Dan maar snel lekker naar huis. Huiswerk maken en videootjes kijken. Verder bank hangen, tv kijken en vroeg naar bed straks. Truste!

About Peter Hofman 2138 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.