Zomerpark 

Vanmorgen was het aquarium op temperatuur gekomen. De verwarming werkt dus goed. En staat ook in één keer goed afgesteld. Die kan ik nu op zijn definitieve plek gaan verstoppen. Vervolgens het water prepareren en zorgen dat er bacteriën gaan leven in het filter. Dan kan de verhuizing van verstoppie naar het hoek aquarium beginnen. En nadenken over de rest van de inwoners. Welke soort(en) zal ik er in doen? Verder is de eerste gewichtloze westerling dood. John Glenn is op vijfennegentig jarige leeftijd overleden. Peter van Straaten is ook overleden. Dat is ook weer het einde van een tijdperk in satirische tekeningen. Afijn, Colin uit school gehaald en snel naar huis gegaan. Colin al zijn spullen vast in laten pakken. Hij gaat bij oma eten en dan later op de avond bij Monique slapen. Ik ging naar het zomerpark in Nieuw Vennep waar een vrijwilligersavond van Cordaan was. Ik was gevraagd foto’s te maken. Colin had daar geen zin in, vandaar de “logeerpartij” morgen ga ik hem weer ophalen voor de rest van het weekeinde. In de hal van het zomerpark was een wandje neergezet met een oude radio ervoor, waar alle vrijwilligers op de foto konden. Bijna iedereen was in jaren vijftig kleding aangetreden. De radio bleek van de pauwergirls te zijn. Daar kon je ook mee op de foto. Later traden die dames op met een muzikale jaren vijftig show. Erg leuk. Het personeel verzorgde verder het diner voor de vrijwilligers. Als dank voor de hulp. Een beetje als het grote Only Friends vrijwilligersfeest ieder jaar. Na het feestje weer naar huis. Nog even bank hangen, het aquarium bekijken, nadenken over de vissen die er in gaan en naar bedje toe.

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.