Yvonne

Vandaag was Annet dan echt jarig. Alle mannen waren uit de buurt verbannen vanwege het vrouwenontbijt dat ze hield. Vandaar dat ik gisteren ook maar thuis was gebleven. In de middag Colin weer opgehaald en naar Hillegom gereden. Daar was het nog rustig omdat Annet nog even met haar moeder op pad was. ‘s Avonds naar Leiden geweest, naar de voorstelling waar Marga in speelde: Yvonne. Een soort sprookje met slechte afloop. Decadente koning en koningin met hof, een dito prins en een mooi burgermeisje dat niet praat. Beetje de omgekeerde wereld waarin de lelijkerds de boventoon voerden en de mooie minderheid gepest werd. En dan Valentijn… Die kreeg iedere keer te horen dat hij weg moest als hij ergens opdook. “VALENTIJN… DONDER OP!!!”. Dit tot groot vermaak van Colin. Die heeft het hele stuk zeer geïnteresseerd zitten kijken en vond het erg leuk. Leuk stuk Marga!

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.