Zondag

Vanmorgen wilde Colin eigenlijk met zijn klasgenootje aan hun projectje beginnen, een chocolade cake, maar het klasgenootje kon niet. Dus dat moet een andere keer. Tegen twaalf uur nog even naar het oude huis van Annet gegaan, omdat de vriezer opgehaald zou worden. Die was via marktplaats verkocht, maar dat had nogal wat voeten in de aarde. Dit zou de derde poging zijn. Gisteren stond de goede man in de file op de A9 vanwege het dodelijke ongeval met het portaal. Nu ging het ook weer niet van een leien dakje. Na een paar telefoontjes wat het adres ook alweer was, belde hij dat hij bij de kerk in Hillegom stond. Er was nogal een taalbarrière, want de man (b)leek een oude Ghanees te zijn. Maar hij had iemand gevonden die mijn aan de telefoon te woord had gestaan en die hem de goede kant op wees. En daar kwam de VW Bora aan… Zucht… Grote vriezer, kleine Bora… Om er van af te zijn heb ik die man geholpen de vriezer uit de kelder te tillen en in de voortuin te zetten. Dan kan hij hem later op zijn gemakkie ophalen met zijn hulptroepen. Is Annet hem ten minste kwijt. Daarna naar de verjaardag van Tom. Die was eigenlijk afgelopen vrijdag jarig, maar vierde het vandaag. Daar was het best druk. Ik ben er niet meer aan toe gekomen om de Raspberry Pi in te regelen voor hem, maar hij hoeft nu alleen het sd-kaartje er maar in te doen. Dan zou zijn mini pc-tje het moeten doen. Op de terugweg nog even langs mijn huis om Colin zijn gym-spullen te halen. Zijn sportbroekje kon hij niet vinden dus nog even langs Monique, waar de lagen. In het vervolg maar op de maandag meteen zijn gym-kleding meenemen naar mijn huis. Ik denk ook dat ik er uit ben wat ik in het hoek aquarium ga laten zwemmen. Naast uiteraard verstoppie komen er Labidochromis Caeruleus en Metriaclima estherae in. Binnenkort maar eens een tripje naar Verduijn plannen.

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.