Rijks wat er staat.

Nou, A4A9 vanuit Hillegom is nu toch officieel een ramp. Er is slechts één rijstrook beschikbaar om al het verkeer vanuit het zuiden de A9 op te leiden. Drama dus. Dat wordt in het vervolg de oude dienstweg van Schiphol nemen. Ik hoop dat dit ook weer een tijdelijke situatie is, want ze blijven de boel omleggen. Rijkswaterstaat gaat erg op de NS lijken. Ze maken er een potje van. Ook de verdere voorbereidingen voor de team dag aanstaande donderdag binnengekregen. Ze proberen het wel heel spannend te maken, maar als we geen escape room gaan doen weet ik het niet meer. Na het KPN sausje, verzamelen bij de Holland Evenementen Groep in Zeulen. De voorbereiding zijn wel heel erg geënt op telefoonwinkels. KPN is en blijft een telecom boer. Overal gaat het over “de klant” en om het toepasbaar te maken hebben ze er “(kan ook een collega zijn)” achter gezet. We gaan het zien… Na het werk weer naar mams. Op weg naar de Patatza(a)k even een tussenstop bij Beem om Colin zijn vuurwerk verlanglijstje te bestellen. Hij had zich weer netjes ingehouden met het uitzoeken, dus dat belonen we dan maar. Later hem weer naar Monique gebracht en snel naar huis. Spullen opruimen even het opnemen van de Hobbit trilogie in programmeren en snel mijn bed in. Lekker verder lezen. Truste!

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.